2min Devices

WD introduceert My Book Studio Edition II

Western Digital heeft onlangs de "My Book Studio Edition II" geïntroduceerd. Deze nieuwe externe harddisk biedt de perfecte balans tussen energiebesparing en uitstekende prestaties en past mooi bij een Mac. De "My Book Studio Edition" is verkrijgbaar met 1TB of 2TB opslagcapaciteit.

WD introduceert My Book Studio Edition IIDe milieuvriendelijke My Book Studio Edition II gebruikt WD GreenPower-harddrives waardoor het apparaat weinig energie verbruikt en een uiterst koele en stille werking heeft.

De dual-drive harde schijf is met zijn RAID 0-configuratie en vier razendsnelle interfaces ideaal voor creatieve professionals, werkgroepen, kleine kantoren en iedereen die op zoek is naar supersnelle opslag. Ook is het mogelijk om de schijven in een RAID 1-configuratie te plaatsen voor meer veiligheid.

"Met de My Book Studio Edition II komt WD tegemoet aan de wensen van Mac-gebruikers en creatieve professionals die op zoek zijn naar snelheid, maar ook naar milieuvriendelijkheid", zegt Jim Welsh, vicepresident en algemeen directeur van de Branded Products Group van Western Digital. "Doordat RAID-0 voorgeconfigureerd is, profiteren fotografen, grafisch ontwerpers, cameramensen en andere personen die veel opslagruimte nodig hebben van geweldige prestaties. En dat met een muisstille harddrive die weinig energie verbruikt."

De adviesprijs van deze My Book is 289 euro voor 1TB en 569 euro voor 2TB opslagcapaciteit en ze hebben een fabrieksgarantie van vijf jaar.

Bron:Techzine Redactie