2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Het duurt nog ongeveer 2,5 uur tot de verkoop van de iPhone 3G in Rotterdam van start gaat, maar even voor achten stond er al een wachtrij van ruim vierhonderd mensen. Op moment van schrijven zou de vijfhonderd reeds gepasseerd zijn.

De zogenaamde Midnight Sale van T-Mobile gaat klokslag middernacht van start en gedurende twee uur zal de shop open zijn om de eerste iPhone-kopers te bedienen. In totaal zijn er vijfhonderd iPhones beschikbaar. Het lijkt erop dat het een drukke bedoeling gaat worden aan de Lijnbaan in Rotterdam.

Hieronder een kleine impressie van de ‘happening’ middels een aantal foto’s gemaakt door One More Thing-lid Aerea.

[b]Het begin van de wachtrij[/b]

[b]Het midden van de wachtrij[/b]

[b]De staart van de wachtrij[/b]

Voor iedereen die er niet bij kan zijn doet T-Mobile vanaf 23:00 uur live verslag vanaf haar website van de gang van zaken. Om kwart voor twaalf zal vervolgens de eerste iPhone 3G aan alle aanwezigen en alle kijkers worden gepresenteerd waarna een kwartier later de verkopen van start gaan.

Voor de overige Nederlanders kan de iPhone vrijdag vanaf 09.30 uur gehaald worden in filialen van de T-Mobile Shop, MediaMarkt, Saturn, BelCompany, The Phone House en alle Apple Premium Resellers. Online kan er alleen besteld worden bij T-Mobile zelf. Omdat er naar verluidt niet veel toestellen geleverd zijn kan het verstandig zijn om eerst contact te zoeken met een verkooppunt.

Ook werd vanavond bekend dat Visual Voicemail, een van de functionaliteiten van de iPhone 2.0-software, al vanaf vanavond geactiveerd zal zijn. Eerder meldde T-Mobile dat het nog enige tijd zou duren voordat het de dienst zou activeren.