1 min

Tags in dit artikel

, , ,

T-Mobile heeft vandaag bekendgemaakt de iPhone ook als prepaid aan te bieden in Nederland.

De telefoon is alleen te koop bij T-Mobile Shops en kost zo’n 700 euro. Bij aankoop ontvang je gratis 100 euro beltegoed. Er zijn echter wel wat nadelen: de voorraad van prepaid-iPhones zou maar beperkt zijn, alleen het 8GB-model van de iPhone is beschikbaar en hij is voorzien van een simlock.

Voor het bellen naar vaste en mobiele nummers betaal je met de prepaid-iPhone 3G 35 eurocent per minuut, een sms’je verzenden kost 23 cent en voor mobiel internet, dat met 2.084 downloadt en 384 Kbps uploadt, betaal je een euro per MB met een maximum van 7 MB per dag. Visual Voicemail is niet mogelijk bij prepaid.

Naast het standaardprepaidplan heeft T-Mobile nog drie andere prepaidopties. Zo is het mogelijk om goedkoop te bellen en sms’en naar bepaalde contactpersonen of dit te doen tijdens daluren. Het respectievelijk MyFaves-plan en PrePaid After3-plan, dat alleen beschikbaar is voor huidige T-Mobile-klanten, maken dit mogelijk.

Als laatste is er nog het 24/7, dat bellen en sms’en weliswaar goedkoper maakt, maar het internet ook een stuk trager. Bellen kost dan namelijk 24 cent per minuut en sms’en 7 cent. De internetsnelheid bedraagt dan 384/64 Kbps.

Meer informatie over de abonnementen kan in dit PDF-bestand gevonden worden, en meer informatie over de prepaid-iPhone op de website van T-Mobile.