min

Tags in dit artikel

, ,

Het zal de meesten van ons niet ontgaan zijn, dat mobiele telefoons de laatste tijd over steeds meer nieuwe en betere functies beschikken. Voorbeelden hiervan zijn de Samsung Omnia en de iPhone van Apple. Sony Ericsson is van plan om in de toekomst met 20 megapixel HD-cameratelefoons op de markt te gaan komen.

Sony Ericsson laat weten dat de ontwikkeling van mobiele telefoons hard gaat en dat men steeds meer functies in een telefoon probeert te implementeren om deze zo interessant mogelijk te maken voor de consument. Sony Ericsson geeft aan dat het bedrijf in 2012 graag op de markt wil komen met mobiele telefoons die een 12 megapixel HD-camera aan boord hebben. Wanneer dit eenmaal gelukt is wil het bedrijf zich daarna bezig gaan houden met het implementeren van 20 megapixel HD-camera’s.

Volgens Sony Ericsson zouden deze camera’s de prestaties kunnen evenaren van de huidige compacte digitale camera’s. Er bestaat volgens het bedrijf ook een kans dat de kwaliteit van de camera’s in de mobiele telefoons beter zal zijn dan de huidige digitale camera’s. Full-HD video opnemen zou volgens het bedrijf ook tot de mogelijkheden behoren.

Tevens laat het bedrijf weten dat men in de toekomst mobiele telefoons op de markt mag gaan verwachten die een schermresolutie van 1024 pixels bij 768 pixels hebben. Ook zouden mobiele telefoons in de toekomst de beschikking hebben over een 1GHz-processor en LTE-connectiviteit met een snelheid die boven de 100Mbps ligt.