OCZ lanceert een nieuwe, high performance, triple channel geheugenkit. Als deel van de Blade series, zal OCZ een 6GB DDR3 2000 MHz geheugenkit lanceren. Deze zal bestaan uit drie modules van 2GB. Deze modules hebben als timings 7-8-7-20 bij 1.65V en hebben ook de nieuw ontworpen aluminium heatspreader.

"Bij een extreme performance computer, heeft het geheugen een sleutel positie voor het opslaan en leveren van data voor de processor in de snelst mogelijke manier." Zegt Dr. Michael Schuette, VP van Technology Development bij OCZ Technology. "Het gebruik van een triple channel configuratie, speciaal gemaakt voor Intels Core i7 platform, zorgt ervoor dat de Blade Series kits de top bereiken van geheugen technologie. De 2000MHz data rate en een bandwidth van totaal 35GB/s zorgen dat zelfs de meest data-hongerige processor van dit moment zijn honger kan stillen."

Deze modules krijgen levenslange garantie, zoals we gewend zijn van OCZ. Deze Blade 2000 kit zal tentoon gesteld worden op de CES 2009 en zal in de rekken liggen vanaf januari.