1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Zotac komt ook met een AMP!-editie van de GeForce GTX 275. De onderneming heeft buiten deze AMP!-editie om ook een standaard GeForce GTX 275 in het assortiment opgenomen.

De AMP!-editie van deze grafische kaart van Zotac is in staat om betere prestaties te leveren dan het standaardmodel. Bij de AMP!-editie van deze grafische kaart zijn de kloksnelheden namelijk opgeschroefd.

De kloksnelheid van de GT200b-core die op een procedé van 55 nm is gemaakt doet zijn werk op een kloksnelheid van 702MHz. Daarmee is de AMP!-editie 69MHz sneller dan het standaardmodel van Zotac. De shaders zijn actief op een kloksnelheid van 1512MHz en het 896 MB GDDR3-geheugen opereert op een effectieve kloksnelheid van 2520MHz. Daarmee zijn deze snelheden respectievelijk 108MHz en 252MHz hoger dan het standaardmodel. Overige specificaties betreffen de 448-bit geheugenbus, de 240 stream processors en 80 texture units.

De grafische kaart van Zotac wordt geleverd met de game Race Driver: GRID. Er is ook aan de mensen gedacht die graag benchmarks uitvoeren, want 3DMark Vantage Advanced Edition van Futuremark is ook aanwezig in het pakket..

De grafische kaart is op het moment van schrijven gesignaleerd voor een vraagprijs van 239,90 euro op een Oostenrijkse website.