Wall-Mart heeft een DS verkocht aan Jodi Wykle, maar de vrouw kwam van een koude kermis thuis. Nadat ze de DS cadeau had gedaan aan haar zoontje moest ze concluderen dat er alleen maar stenen en papier in zat. Nadat Wykle de publiciteit had gezocht kwam Wall-Mart over de brug met een nieuwe.

Jodi Wykle had het nog zo goed gepland. Ze kocht bij de Wall-Mart cadeautjes voor haar zoontje. Het betrof het spelletje Guitar Hero voor de DS, maar zoonlief had nog geen DS. Het spelletje zou ze dan eerst geven en zodra zoonlief licht teleurgesteld het spelletje weg zou leggen zou ze met de DS over de brug komen. Het pakte echter allemaal net wat anders uit. Nadat het spelletje uitgepakt was en Wykle de DS gaf bleek deze verpakking enkel maar stenen en papier te bevatten.

De vrouw ging hier uiteraard mee terug naar de winkel, maar daar hoefde ze niet te rekenen op medewerking. Want, zo luidde het oordeel van de winkel, het is hun schuld. Als ze een nieuwe DS wilde moest ze maar naar Nintendo bellen. Nintendo verwees haar echter weer door naar de winkel. Zij gaan er namelijk over of er wel of niet wat in de verpakkingen zit.

De vrouw kreeg dus nul op rekest en besloot de publiciteit op te zoeken. Nadat ze dit gedaan had kwam Wall-Mart ineens wel over de brug. De vrouw kreeg haar geld terug en een cadeaubon van vijftien euro. Inmiddels heeft ze bij een andere winkel een andere DS gehaald en cadeau gedaan.