2min

Tags in dit artikel

, , , ,

T-Mobile gaat over drie weken de MyTouch 3G verkopen, ofwel de HTC Magic. Dit Android-toestel is in Nederland al langere tijd te verkrijgen via Vodafone. Dit toestel gaat nu ook naar de Verenigde Staten, althans, ook naar T-Mobile USA.

Over drie weken komt het toestel uit. Het toestel richt zich voornamelijk op personalisatie. Men lanceert het toestel om extra keus aan te kunnen bieden aan de klant, als deze graag Android wil. De T-Mobile MyTouch 3G moet eveneens wat minder technisch overkomen.

Om dit kracht bij te zetten heeft T-Mobile besloten om gelijk met de lancering wat accessoires aan te bieden. Het betreft hierbij wat frontjes voor de achterkant, die ontworpen zijn door Skinit. Verder is het toestel nagenoeg gelijk aan de HTC Magic, zoals deze verkocht wordt bij diverse andere providers, over de hele wereld.

De MyTouch 3G onderscheidt zich echter ook qua software, ondanks dat men gewoon een ‘standaard’ Android-versie heeft geïnstalleerd is er wel extra software beschikbaar. Deze software is pre-installed en is niet via Android Market te verkrijgen. Een van de nieuwe stukken software is Geodelic’s Sherpa, waarmee men aanbevelingen kan bekijken. De software stuurt je bijvoorbeeld door naar aangeraden restaurants en cafe’s.

Te samen met het event, dat gisteren gehouden werd, is aangekondigd dat T-Mobile dit jaar nog meer toestellen gaat aanbieden. Deze zullen voornamelijk in de tweede helft van dit jaar gaan komen. Er zijn nog geen plannen om de HTC Hero ook in de Verenigde Staten te gaan lanceren. Google was overigens afwezig op het persevenement.