2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Welkom bij alweer de 23e Gadget Roundup van dit jaar. Deze week gaan we helemaal mobiel. We beginnen dan ook met een speciale armband die samenwerkt met je mobieltje, gaan verder met een telefoonhorloge van LG en besluiten met een stijlvol laadstation voor je mobieltje. Veel leesplezier!

Blauwe armvibrator

Soms is het niet mogelijk om je mobieltje in de buurt te houden en als die zich dan ook nog eens in stille stand bevindt, dan hoor of voel je hem helemaal niet. Maar soms is er ook gewoon zodanig veel omgevingsgeluid dat het gewoon niet mogelijk is om je gsm te horen. Toch wil je natuurlijk altijd bereikbaar zijn en daar helpt deze armband bij. Het ding ziet er niet eens slecht uit en heeft een bluetoothmodule aan boord die zich koppelt met je telefoon en de gadget doet trillen als die laatste rinkelt. Het opladen van de armband duurt drie uur, daarna kan je honderd uur verder. De armband is op dit moment te koop voor 40 dollar.

0800-LGD910

Tot nu toe waren armbandtelefoons nicheproducten die vooral geproduceerd werden door vage Chinese merken als Sini Oricsson, Nokio of Somsang. Toch heeft zo’n armbandtelefoon een bijzonder hoog gadget- en science-fictiongehalte en dat zag ook LG in. Het mobieltje werd voor het eerst gepresenteerd op de CES en nu heeft LG bekendgemaakt dat we dit mobieltje al in juli in de winkelrekken zullen vinden. En geloof het of niet, maar deze gadget komt éérst uit in Europa en dan pas in de rest van de wereld. Ook de functies van de telefoon zijn niet mis: een 1,43 inch-touchscreen, 3G/HSDPA-ondersteuning, Text-To-Speech-conversie alsook ondersteuning voor videobellen. Over de prijs van de LG-DG910 is helaas (of gelukkig?) nog niets bekend.

Stijlvol laadstation

Dit stijlvolle laadstation en tevens 4-poorts USB-hub zal mooi staan op elk modern bureau. Dankzij de antisliplaag kan je mobieltje probleemloos in een hoek van 45 graden op je bureau staan, zodat hij zelfs tijdens het opladen makkelijk benaderbaar is en vooral voor touchscreens is dat bijzonder handig. De set wordt geleverd met Nokia-, Mini USB-, Samsung- en Sony Ericcson-adapters waarmee je het mobieltje kunt aansluiten op de USB-poort van de computer om het op die manier op te laden. De hele set is te koop voor 16 dollar en is beschikbaar in vier verschillende kleuren.