Een PR-medewerker van T-Mobile heeft tussen neus en lippen door aan Mobile Crunch laten weten dat de telecomprovider nog twee updates zal uitgeven voor de Android-toestellen. Hierbij zal een grote en een kleine update zitten.

De PR-medewerker liet dit weten tijdens de lancering van de MyTouch 3G, de HTC Magic maar dan bij T-Mobile. De HTC Magic is namelijk Vodafone-branded. De MyTouch 3G is dezelfde telefoon, maar dan T-Mobile-branded. De HTC Magic is het tweede toestel van HTC dat Android draait, dit toestel wordt als het goed is opgevolgd door de non-branded HTC Hero.

De PR-medewerker liet weten dat er vier updates voor Android komen dit jaar. Er zijn inmiddels twee updates geweest, een grote en een kleine. De grote werd Android 1.5 Cupcake gedoopt, de kleine kwam minder in het nieuws en werd enkel Android 1.1 gedoopt. Er komen dus nog twee updates aan, eveneens een grote en een kleine. Hoe dit precies gaat lopen is niet bekend, men gokt dat Android 2.0 daarmee dus nog dit jaar haar debuut zal maken.