Ondertussen komen er steeds meer Android-toestellen, sommige worden alweer opgevolgd. De T-Mobile G1, die in januari op de markt verscheen, zal eind dit jaar zijn eerste opvolger krijgen.

De opvolger van de T-Mobile G1 zal waarschijnlijk geen HTC-toestel worden, maar het zal een toestel van Motorola worden. Het toestel heeft als codenaam Morrison. Operators kunnen gewoon toestellen kopen en hun eigen naam hierop plakken, dus het is niet zo moeilijk voor T-Mobile om dit maal voor een Motorola te gaan, in plaats van een HTC.

Ook al is het toestel van een ander merk, beide toestellen hebben veel gemeen. Zo kan de Morrison ook uitgeklapt worden, zodat je een fysiek toetsenbord krijgt. Ook zal er een D-pad aan bevestigd worden. In de systemen van T-Mobile USA staat dat het toestel op 21 oktober uit zal komen.

Net zoals bij de G1, is het bij dit toestel ook goed mogelijk dat het pas een aantal maanden later in Nederland verkrijgbaar is. Het toestel zal wel een GSM-toestel worden, dus het is gewoon in Europa bruikbaar.