1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Een volgend HTC-toestel komt eind oktober op de markt, zo is de verwachting. Het HTC-toestel wordt een Windows Mobile 6.5-toestel en gaat de opvolger van de Touch HD worden.

De HTC Touch HD2 is een toestel dat Windows Mobile 6.5 draait en uitgerust is met een nieuwere versie van TouchFlo, de standaard interface die HTC meelevert met zijn Windows Mobile-toestellen. De Touch HD2 is voorzien van een 4,3" touchscreen.

Hoe het toestel precies op de markt gaat komen is niet geheel duidelijk. Het toestel duikt namelijk op het internet op onder twee verschillende namen, onder de namen HTC Leo en HTC Touch HD2. Als dit de opvolger van de Touch HD zou worden, dan zouden eerdere geruchten dat deze Android gaat draaien incorrect zijn.

De bovenstaande geruchten zijn de wereld ingeholpen door PocketNow. De geruchten komen redelijk betrouwbaar over en worden ondersteund met beeldmateriaal. Het toestel zou een Snapdragon-processor in zich hebben, waarmee HTC’s traditionele 528mhz-processor ook doorbroken zal worden. Deze processor zal namelijk een kloksnelheid van 1ghz hebben. Verder zit er een 5 megapixel-camera op met LED-flitser. Verdere specificaties zijn vrij standaard, zo is het toestel voorzien van A-GPS en HSDPA, WiFi en dergelijk.