1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Leuke verrassing voor de bewoners van het Groningse dorpje Zevenhuizen. Microsoft is daar vandaag namelijk gearriveerd met 777 gratis Windows 7-pakketten voor de bewoners van het dorp. Volgens Microsoft gaat het om een ludieke promotiestunt.

Het pakket wordt pas op 22 oktober wereldwijd beschikbaar gesteld voor de gewone consument, voor de bewoners van het dorpje is dit dus een absolute primeur. Zevenhuizen heeft dit cadeau ongetwijfeld te danken aan haar naam en iedereen met een computer waarop Windows draait als primair besturingssysteem kreeg het pakket gratis mee. Het dorp telt om en bij de 3000 inwoners, maar Microsoft verwacht geen tekorten. Er zijn immers genoeg mensen zonder pc of met een pc die niet volstaat voor Windows 7.

De geïnteresseerden werden door Microsoft ontvangen in het gemeentehuis. Microsofts delegatie bestaat uit marketingmedewerkers, technici, alsook uit de directeur van Microsoft Nederland. De technici zijn meegereisd om de gelukkigen te helpen met het pakket indien er problemen zouden opduiken. Indien nodig kon er zelfs een afspraak gemaakt worden met een technicus, die het pakket gratis bij de bewoner thuis zou installeren.