1 min

Tags in dit artikel

,

Samsung gaat binnen enkele weken een high-end Ladyphone lanceren. Dat is althans de verwachting die telecomweblog Mobile Cowboys gepubliceerd heeft. In het bericht wordt gesteld dat Samsung binnenkort met de ladyphone op de proppen wil komen.

Op dit moment is het zo dat Samsung al enkele Ladyphones in zijn assortiment heeft opgenomen. Deze telefoons zijn echter vrij basic en komen niet verder dan het mid-end-segment. Samsung wil daar nu een high-end-telefoon aan toevoegen, omdat sommige vrouwen meer willen met hun telefoon dan enkel bellen en sms’en. Een typisch vrouwenmobieltje met geavanceerde internetfuncties en dergelijk is er immers nog niet. Het lijkt erop dat Samsung de eerste gaat zijn die dit gat gaat opvullen.

De telefoon wordt nu onder codenaam ‘Marina’ behandeld, maar of dit de definitieve naam van het toestel gaat worden is niet duidelijk. Er is op dit moment nog niet meer informatie beschikbaar over het toestel. Samsung zou echter binnen enkele weken een officiële aankondiging van het toestel, voor de Nederlandse markt, gaan doen. Daarnaast zijn er al meerdere aanwijzingen dat Samsung aan een dergelijke telefoon werkt. Dat heeft onder andere te maken met promotiefilmpjes die ontdekt werden.