1 min

Tags in dit artikel

, , ,

De nieuwe Ladyphones van Samsung zijn opgedoken. Samsung heeft de toestellen als sneak-preview onthuld op een lokaal evenement ter aankondiging van de Corby. De Ladyphones zijn beide dus gericht op vrouwen, maar een van de twee valt op door zijn ‘high-end’-karakter.

Dit zou de Marina moeten zijn, het toestel waar de website Mobile Cowboys afgelopen donderdag een insider over wist te publiceren. De Marina wordt dan een high-end-toestel voorzien van een 3"-touchscreen. Verder biedt deze telefoon FM-radio en de TouchWiz-GUI. Al met al niet echt high-end, maar wel geavanceerder dan welke andere Samsung Ladyphone ooit.


Het andere toestel is een ‘simpel’ klaptoestel. Met een 2,2"-scherm en een 3,2 megapixel-camera valt dit toestel dus eigenlijk niet echt op. Verder is het toestel eveneens niet zo bijzonder en eigenlijk alleen geschikt voor de basisdingen die men op een telefoon doet.

De beide toestellen van Samsung vallen echter vooral op door hun design. De telefoons zijn zo ontworpen dat ze eruitzien als een kussentje met een luxe-uitstraling. Dit moet ervoor zorgen dat de beide telefoons eye-catchers zijn waar vrouwen mee rond willen lopen.