min

Tags in dit artikel

,

Microsoft heeft eerder deze week een drietal computermuizen aangekondigd. De laaggeprijsde muizen, waarvan 2 draadloos, maken alle gebruik van Microsoft’s BlueTrack-technologie. De BlueTrack-technologie zorgt ervoor dat de muizen op vrijwel elk oppervlak goed functioneren.

De draadloze muizen, functionerend in het 2,4 GHz spectrum, zijn voorzien van rubberen sidegrips en worden geleverd met drie jaar garantie. De muizen worden gevoed door AA-batterijen en zullen verkrijgbaar zijn in de kleuren ‘Loch Ness Gray’ and ‘Dragon Fruit Pink’. Geschikt voor zowel links- als rechtshandigen en vrijwel alle oppervlakten (exclusief glazen / spiegel ondergrond)

De Comfort Mouse 4500 is de eerste bedrade muis die gebruik maakt van de BlueTrack-technologie en beschikt over 5 aanpasbare knoppen. De 4500, geleverd met 3 jaar garantie, is voorzien van de mogelijkheid om zowel horizontaal als verticaal te scrollen en wordt geleverd in de kleuren ‘Loch Ness Grey’, ‘Poppy’, ‘Sea Blue’ en ‘Strawberry’.


De ‘Wireless Mouse 2000’ en de ‘Comfort Mouse 4500’ zijn vanaf maart verkrijgbaar, waar de ‘Wireless Mobile Mouse 3500’ in april op de markt gezet wordt. Prijzen variëren van €19,99 tot €29,99.

Meer informatie.