1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Microsoft lanceert een nieuwe draadloze muis met zijn BlueTrack-technologie. De muis is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. De nieuwe Wireless Mobile Mouse 4000 is te verkrijgen in de kleuren black pearl, teal pearl, fuchsia pearl, chartreuse pearl en white pearl, oftewel zwart, blauwgroen, roze, groen en wit.

De muis maakt gebruik van Microsofts BlueTrack-technologie, waarmee optische technologie met lasertechnologie gecombineerd wordt. Hierdoor kan de muis op zowat ieder oppervlak gebruikt worden, behalve op weerspiegelende objecten zoals een spiegel en een glasplaat. De communicatie tussen de muis en pc verloopt via een nano-ontvanger die na gebruik onderin de muis opgeborgen kan worden.

De Wireless Mobile Mouse 4000 werkt op één AA-batterij en zou daar tien maanden intensief gebruik mee moeten kunnen doorstaan. De muis is bovendien compatibel met Windows 7: met een druk op het scrollwieltje kan Windows Flip geactiveerd worden. Ook kan met het scrollwieltje in vier richtingen gescrolt worden en zijn er vier programmeerbare knoppen aanwezig.

De muizen zullen in augustus van dit jaar in de schappen verschijnen en verwisselen van eigenaar voor 39,95 dollar.