2min

Tags in dit artikel

,

Thermaltake gaat gamingaccessoires op de markt brengen. Het bedrijf heeft daarvoor samengewerkt met Ttesports en op de CeBIT zagen wij hier de resultaten van.

In kregen we twee toetsenborden, twee headsets en een muis te zien. We beginnen met de muis, de Black (MO-BLK002DT). Deze muis heeft een Philips 4000 DPI precisielaser en dat kan door middel van de twee knopjes bovenop aangepast worden naar 2000 DPI, 800 DPI of 400 DPI. Het Tt-logo en de scrollknop zijn verlicht en het gewicht van de muis is aan te passen met losse gewichtjes. Verder heeft het apparaat een 1,8 meter lange USB-kabel.


De Black

De twee toetsenborden zijn de Challenger (KB-CHL002US) en de Challenger Pro (KB-CHP001US). Het meest noemenswaardige aan deze toetsenborden is dat er een kleine ventilator op zit. Deze ventilator kan aan de bovenste hoeken van het toetsenbord worden geplaatst om je handen koel te houden, als je de ventilatoren niet wilt gebruiken kun je ze opbergen in een vakje bovenin. De ventilator heeft een snelheid van 6000 RPM en is 30 mm x 30 mm x 10 mm groot. Verder zitten er op de Challenger zes macrotoetsen en op de Pro tien macrotoetsen. De Pro heeft daarnaast backlit-toetsen. De Challenger heeft één USB 2.0-poort terwijl de Pro er twee heeft. Verder worden beide toetsenborden geleverd met zwarte en rode toetsen zodat de gebruiker bepaalde toetsen extra kan accentueren.


De Challenger


De Challenger Pro

Als laatste heeft Thermaltake ook nog de Shock (HT-SHK002EC) en de Shock One (HT-SHO001EC). De headsets zijn op te vouwen, maar zijn desondanks zeer stevig als ze uitgeklapt zijn. De Shock One verschilt maar op een paar puntjes van de normale Shock, de One heeft namelijk een USB-aansluiting, terwijl de Shock een 3,5 mm-plug heeft. Ook heeft de One twee sets oorkussens, terwijl de Shock er maar één heeft. Als laatste heeft de Shock One een uitgebreidere line-in controlbox en DTS 5,1-kanaals surroundsound.


De Shock One

Alle getoonde accessoires zijn nog prototypes en het is nog niet duidelijk wat de apparaten gaan kosten of wanneer ze op de markt komen.