Onlangs was al te lezen dat G.Skill 2500 MHz geheugen in de planning heeft zitten. Daarmee claimt G.Skill de troon van de snelheden weer op. Dit geheugen zal bedoelt zijn voor de gevorderde gebruikers met P55-gebaseerde systemen.

Het geheugen wat bedoelt is voor P55-gebaseerde systemen gaat uitkomen als dual-channel kit en zal opereren op 2500 MHz op 1,65 V. Het nieuwe geheugen gaat deel uit maken van de G.Skill Trident-serie en zal hoogwaardige aluminium koelvinnen gebruiken welke zorgen voor een efficiënte en toch passieve koeling.


"G.Skill is continu bezig om ervoor te zorgen dat ze het best presterende geheugen hebben dat op de markt te krijgen is, om aan de wensen van de extreme overklokkers en gamers te voldoen. We zijn trots op de mijlpalen die we tot op heden hebben gehaald in de geheugen-industrie. En wij geloven dat de medewerking met ASUS goed is voor de toekomstige technologische productontwikkeling." Aldus Tony Chou, Senior research & Development manager van G.Skill.

Of de exacte specificaties gelijk zullen zijn aan de specificaties op de CeBIT is ons nog niet bekend. De prijs is ook nog niet bekend, maar zal snel verschijnen. Tot slot, het geheugen zal levenslange garantie met zich meekrijgen.