1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Microsoft heeft onlangs de Fix it Center uitgebracht, een software/online-dienst combo die ingesteld is om Windows-gebruikers snel te helpen problemen met het OS te identificeren en diverse vraagstukken op te lossen.

De Fix it Center, die beschikbaar is in een beta vorm, is vooral gericht op nieuwe Windows XP en Vista-gebruikers en kan ook worden gekoppeld met Windows 7 en Windows Server. Om gebruik te maken van deze gratis bug-fixing oplossing ga je naar deze pagina en download je de kleine client die gebouwd is door Microsoft. Bij het uitvoeren van de pc-software start automatisch een scan van je systeem om problemen te diagnosticeren en repareren. Als de scan is gedaan, kun je kiezen wat je wilt herstellen en wat je wilt melden. Een logboek van alle uitgevoerde acties wordt bijgehouden voor mogelijke analyse op een later tijdstip.

Met de Fix it Center hoopt Microsoft het oplossen van problemen veel makkelijker en veiliger te maken en willen ze Windows besturingssystemen up-to-date houden. Voor meer info over de dienst vind je op de officiële website.