1 min

Er was een tijd dat je moest kiezen tussen een fotocamera met digitale spiegelreflex beeldkwaliteit en een compactcamera waarmee je overal en altijd spontane foto’s kunt maken. Het was het een of het ander. Met de komst van de Sony NEX-5 en NEX-3 is kiezen niet meer nodig.

Deze revolutionaire camera’s zijn klein en licht van gewicht en bieden
tegelijk een spiegelreflex beeldkwaliteit en het gebruiksgemak van verwisselbare lenzen en korte sluitertijden.

Stel je professionele fotografie voor zonder ingewikkelde knoppen en menu’s. Je ziet een foto waarbij de achtergrond in real time voorzichtig onscherper is gemaakt. Tot voor kort was dit alleen mogelijk met een spiegelreflex camera. Met de Sony NEX-5 kan je dit met 1 druk op de knop. Koppel de voordelen van een professionele spiegelreflex camera aan het gebruiksgemak van een ultra kleine compact camera en deze Sony NEX is het resultaat. Geniet van creatieve vrijheid die je verbeelding vrij spel geeft en maak video-opnames in Full HD met ’s-werelds kleinste digitale camera met verwisselbare lenzen.

Wilt je de Sony NEX-5 en NEX-3 zelf ervaren? Bezoek dan 1 van de demodagen. Bekijk hier waar de demo’s plaatsvinden: http://www.sony.nl/article/nex-demolocator
Gratis NEX-strap bij aankoop van een Sony NEX-3 of NEX-5. Geldig tijdens de NEX-demodagen van 10 t/m 31 juli 2010.