LG Electronics komt met een nieuwe laptop, namelijk de A510. Deze laptop heeft ondersteuning voor DirectX11, is gebaseerd op Intel’s Calpella platform en heeft een 3D-ready en LED-backlit 15.6-inch beeldscherm.

De nieuwe laptop komt met een Core i7 processor, een nVidia GT 425M grafische kaart met 1 GB geheugen. Ook heeft de laptop SRS TruSurround HD audio technologie, gebundeld met gepolariseerde glazen. De laptop komt standaard met TriDef software, die 2D in 3D-beelden kan omzetten.


"3D wordt steeds meer een gemeenschappelijk deel van het home entertainment-landschap, dus het is tegen deze achtergrond dat we bezig zijn om deze technologie beter en meer toegankelijk te maken voor de consument", aldus Dr. Skott Ahn, president en CEO van LG Electronics Mobile Communications Company. "Naarmate meer en meer mensen content bekijken en interactie maken via draagbare schermen, denken we dat de volgende natuurlijke stap is voor de zakenreizigers, studenten en eigenaren van kleine bedrijven om het te gaan gebruiken. Wij stoppen deze laptop in een mooi design omdat we denken dat high-tech niet in een saaie grijze pizzadoos moet zitten".


De A510 komt beschikbaar in Azië, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika vanaf oktober 2010. De laptop zal in twee kleuren beschikbaar komen: blauw-zwart en champagne-goud. Wanneer de laptop in Europa beschikbaar wordt en wat de laptop gaat kosten is nog niet bekend.