1 min

Tags in dit artikel

,

Microsoft heeft gisteren aangekondigd dat de Engelstalige versie van Office for Mac 2011 officieel verkrijgbaar zal zijn op 26 oktober. Volgens Onemorething kan je de Nederlandse versie vanaf 11 november aanschaffen in Nederland en België.

Office for Mac 2011 is verkrijgbaar in twee delen: de Thuisversie & Studenten-editie, daarnaast heb je ook nog de Thuisgebruik & Zelfstandigen-editie. Het verschil tussen beide versies is de nieuwe Outlook, dat Entourage vervangt en alleen in de Thuisgebruik & Zelfstandigen-editie aanwezig is.

Beide edities hebben de beschikking over Word, Excel, Powerpoint en Messenger. Volgens Eric Paquin – International Product Manager bij Microsoft – is het softwarepakket op een aantal punten verbeterd. Zo vertelt Microsoft dat documenten die in Office for Mac 2011 zijn gemaakt er exact hetzelfde uitzien in de Windows-versie van het Office-pakket.

De edities zijn beschikbaar in een ‘Single Install’ en ‘Multi Pack’, dit is vergelijkbaar met de Family Packs van Apple. Office for Mac Studenten & Thuisgebruik is verkrijgbaar vanaf 109 euro en de Thuisgebruik & Zelfstandigen-editie is verkrijgbaar vanaf 249 euro.

Naast Engels en Nederlandstalig, zal het programma ook verkrijgbaar zijn in het Fins, Frans, Deens, Duits, Italiaans, Noors, Spaans, Pools en Russisch.