1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Alcatel komt met een nieuw touchscreentoestel. Het toestel is te verkrijgen voor een laag budget. Je kan dit toestel ook gebruiken als muziekspeler of om FM-zenders mee te luisteren. Standaard wordt het toestel geleverd met 5 MB intern geheugen. Deze is echter wel nog uit te breiden met een MicroSD-kaart.

Alcatel heeft een nieuwe toestel aan gekondigd het gaat om een Alcatel One Touch 710. Met een 2,8-inch touchscreen en een 2 megapixelcamera zal dit toestel een nieuw tijdperk inluiden voor budgettouchscreentelefoons, aldus Alcatel. Wat ook een gemakkelijke functie is, is dat het toestel tevens ook als webcam gebruikt kan worden. Ook is het telefoongeheugen wat zonder uitbreiding 5 MB is, uit te breiden met een MicroSD-kaart tot maximaal 8 GB.

Wanneer het toestel te verkrijgen is of wat de prijs ervan wordt, is nog niet bekend. De One Touch 710 wordt in de kleuren wit en zwart geleverd. De witte versie is verkrijgbaar bij een prepaidpakket van Hi. De zwarte versie zal door Ben verkocht worden.