Sony Ericsson gaat waarschijnlijk volgend jaar twee nieuwe Windows Phone 7-toestellen uitbrengen, deze informatie is gisteren opgedoken. De specificaties van de apparaten waren te zien op een video die op YouTube is gezet. Volgens de video zullen de Windows Phone 7-toestellen begin 2011 op de markt verschijnen.

De Xperia X7 beschikt over een Qualcomm Snapdragon MSM8260 geklokt op 1.2GHz en een 4.3"-scherm. Het toestel beschikt tevens over een HDMI-uitgang, ook is het mogelijk om met een 8-megapixelcamera video’s op te nemen in 720p-resolutie. Verder beschikt het toestel over Dolby Digital surround-geluid.

Ook zou Sony Ericsson volgens de bron van plan zijn een kleinere versie van de X7 uit te gaan brengen, zoals bij de X10-toestellen. De kleine versie van de X7 beschikt over een 3.5"-scherm en een 10 megapixel camera. De Qualcomm Snapdragon QSD8250-processor van het toestel heeft een kloksnelheid van 1GHz meegekregen.

Het is echter niet bekend of de geruchten ook kloppen, Sony Ericsson wilde niets bevestigen. Een tijdje geleden zijn er ook al een aantal geruchten opgedoken dat Sony Ericsson Windows Phone 7-toestellen zou gaan fabriceren.