Nvidia is bezig zijn met het ontwikkelen van een videokaart op basis van twee GF110-chips. Deze chips worden momenteel gebruikt op de Geforce GTX 580, de kaart met twee GPU’s zal het volgend jaar op gaan nemen tegen de Radeon HD 6990 van AMD.

Onder welke naam deze kaart op de markt zal gaan komen is niet bekend, Aziatische Media noemen de kaart op dit moment de "Geforce GTX 595" of nVidia de kaart ook zo gaat noemen is nog onduidelijk. Zoals je al ziet op de afbeelding zijn er twee GPU’s op de kaart gemonteerd, in totaal moet de kaart beschikken over 3GB GDDR5-geheugen. Gezien de kaart twee GPU’s bevat in combinatie met een sli-chip betekent dat 1,5GB per GPU.

De kaart beschikt over 3 DVI-aansluitpunten, twee 8-pins connector en een SLI-connector. Door de SLI-connector is het mogelijk om deze kaart in Quad-SLI te draaien en dankzij de 3 DVI-aansluitingen biedt de kaart ook ondersteuning voor 3D Vision Surround. Verdere informatie over de kloksnelheid van de GPU’s of het geheugen is helaas nog niet bekend.