1 min

Tags in dit artikel

,

Mushkin heeft zojuist laten weten dat ze twee nieuwe DDR3-geheugen sets gaan toevoegen aan hun portfolio. Ze komen met een dual-channel 4 GB kit en een 6 GB triple-channel kit. Ze hebben Redline-thema heatsinks.

De specificaties zullen voor beide sets gelijk zijn, de ene kit heeft gewoon een latje meer als de ander. Het geheugen draait op 1600 MHz en heeft als timings; 6-8-6-24, verder draait het geheugen op 1.65 v.


"Het Ridgeback project was een spannend project voor mezelf en de marketing afdeling. We hebben het succes van Ridgeback te danken aan een goede koel-technologie en een strak uiterlijk. Ook het geven van twee verschillende opties aan de klant. Eerst hadden we alleen de Redline-variant voor overklokkers en casemodders, we zijn blij dat we hier ook de Ridgeback-serie aan toe kunnen voegen. Onze nieuwe Ridgeback-heatsinks zijn echt gericht op prestaties en dat bieden ze in elk opzicht." Aldus Brian Flood, directeur van de product-ontwikkeling van Mushkin.

De Mushkin 4 GB-kit Redline Ridgeback gaat over de toonbank voor 118,99 dollar terwijl zijn grotere broer, de 6 GB-kit ongeveer 178,49 dollar moet gaan kosten. Beide sets geheugen komen met levenslange garantie.