2min Devices

Antec komt met de One Hundred Gaming behuizing

Antec, bekend van haar voedingen en behuizing, breidt haar Gaming-serie behuizingen uit met de One Hundred. De midi-tower behuizing kenmerkt zich door volledig zwarte afwerking.

De One Hundred heeft zowel een zwart innerlijk als uiterlijk. Gekleurde details, zoals LEDs bij de ventilatoren, zijn niet terug te vinden. De nieuwe behuizing weegt 6,9 kilogram en heeft afmetingen van 480.5 (H) bij 197.5 (B) bij 477 (L) mm. Er zijn zes interne 3,5"-bays en één 2,5"-variant voor bijvoorbeeld een SSD. Daarnaast zijn er drie 5,25"-bays en kan je ATX-, mATX- en mITX-moederborden in de behuizing plaatsen.

Antec komt met de One Hundred Gaming behuizing

De nieuwste aanwinst van Antec wordt geleverd met twee ventilatoren: een 140 mm-model die zich aan de bovenkant bevindt en een 120 mm die aan de achterkant zit. Optioneel kan de gebruiker nog enkele ventilators toevoegen. Zo kunnen er twee 120 mm-ventilatoren aan de voorkant worden geplaatst en is er nog ruimte voor een 120 mm-exemplaar in het zijpaneel.

Antec komt met de One Hundred Gaming behuizing

Om redelijk wat stof buiten de behuizing te houden heeft Antec gezorgd voor enkele stoffilters, die tevens kunnen worden gewassen. Aangezien de behuizing zich richt op gamers, die doorgaans een andere processorkoeler installeren, is er gekozen om een uitsparing in het moederbord-tray te plaatsen om zo de installatie van de koeler te vergemakkelijken.

Antec komt met de One Hundred Gaming behuizing

De behuizing komt met drie jaar garantie en is per direct verkrijgbaar. Hij zou voor ongeveer 50 euro over de toonbank gaan.

Bron:TCmagazine