1 min Devices

ViewSonic lanceert smartphone en tablet

Ondanks dat het Mobile World Congress nog niet is begonnen, geeft ViewSonic alvast een preview van wat we kunnen verwachten. Zo komt er een dual-sim telefoon van het merk en kunnen we een tablet met dual-boot functie verwachten.

ViewSonic lanceert smartphone en tabletDe V350 smartphone van het merk zal 2 sim-kaarten ondersteunen en draait op Android 2.2. Verder beschikt de V350 onder andere over een 3,5 inch capacitief touchscreen, een vijf megapixel camera, WiFi, Bluetooth en een microSD kaartslot. De V350 zal ook in staat zijn om si kaarten van bijvoorbeeld verschillende providers te gebruiken en daarmee zal de V350 niet snel zonder ontvangst zitten.

Met de ViewPad 10 Pro richt viewSonic zich vooral op de zakelijke gebruiker die naar eigen keus Android 2.2 of Windows 7 Professional kan booten. De ViewPad zal beschikken over een 1024×600 LED-backlit capacitief multi-touch scherm, 3G, WiFi, Bluetooth en een batterij die het zes uur uit moet gaan houden. De ViewPad zal in staat zijn om snel te kunnen wisselen zonder volledig af te hoeven sluiten.

Prijzen en releasedatums zijn nog niet bekend, welke volgende week tijdens het Mobile World Congress.

Bron:Engadget