min

Tags in dit artikel

,

ViewSonic presenteert zijn eerste Pocket PC in Europa. De V35 draait met Microsoft Pocket PC 2002 Premium Edition en is uitgerust met een Intel Xscale-processor met 300 MHz. De nieuwe pocket pc van ViewSonic weegt 120 g en bevat ook een lithium-ion batterij. De V35 is uitgerust met een ROM-geheugen van 32 MB en een SDRAM-geheugen van 64 MB (waarvan 36,45 MB toegankelijk is voor de gebruiker).

Het scherm is 3,5 inch groot en heeft een resolutie heeft van 240 x 320 pixels. Vier snelkoppelingstoetsen bieden rechtstreekse toegang tot adresboek, taken, nota’s en agenda. Bovendien heeft de V35 een navigatietoets (Jog-Dial). Het geheugen is verder uit te breiden dankzij de ge├»ntegreerde Secure Digital-poort. Voor de invoer heb j de keuze tussen schriftelijk met een pen (herkenning via Transcriber) of via het virtuele toetsenbord afgebeeld op het scherm.

De infrarode poort vergemakkelijkt de uitwisseling van contacten, afspraken, beelden of muziek. De V35 wordt geleverd met een docking station voor het synchroniseren van gegevens tussen pc en Pocket PC. De V35 kost 399 euro.