De website Best Buy heeft onbedoeld laten weten dat iWork ’11 binnenkort op de markt gaat komen. De Mexicaanse-tak van de Amerikaanse keten had promotiemateriaal van dit product per ongeluk op de website geplaatst. iWork is het office pakket van Apple en ook alleen beschikbaar voor iMacs en Macbooks.

iWork ’11 is al langer een populair onderwerp in de geruchtenmolen rond Apple. Zo leek het er eerder op dat iWork ’11 met de introductie van de App Store voor Mac uit zou komen. Deze datum is het echter niet geworden en nu duiken er geruchten op dat iWork ’11 op 19 februari zal verschijnen.

Wat er van dit gerucht klopt is onduidelijk. Best Buy heeft de advertentie weggehaald en vervangen door een aangepaste advertentie, in plaats van iWork ’11 staat er nu iWork ’09. Een beetje een vreemde aanpassing gezien iWork ’09 alweer bijna 2 jaar op de markt is.

Het zou geen onlogische beslissing van Apple zijn om iWork ’11 uit te gaan brengen. Microsoft heeft Office for Mac 2011 vorig jaar op de markt gebracht en daarmee heeft iWork er een goede concurreren bij gekregen op de Mac. Een antwoord van Apple op dit product is tot nu toe uitgebleven, maar het lijkt er dus op dat dit 19 februari gaat veranderen.