1 min

Apple heeft een media-event gepland voor volgende week woensdag twee maart en volgens Reuters, New York Times en All Things Digital wordt dit het evenement waar de iPad 2 voor het eerst zal worden onthuld.

Volgens meerdere betrouwbare bronnen zou Apple op woensdag twee maart een grote aankondiging doen. Alles wijst erop dat dit natuurlijk de aankondiging van de nieuwe generatie iPad’s zal zijn. De geruchten molen van deze nieuwe tablet draait momenteel overuren en er komt bijna elke dag wel interessant nieuws naar buiten. De nieuwe iPad zal naar verwachting lichter, dunner en krachtiger zijn als zijn voorganger. Ook zou de iPad 2 een beter display krijgen en een front facing camera aan boord hebben.

De genodigde zullen naar verwachting een dezer dagen een uitnodiging ontvangen. Het event zal plaats vinden in San Franciso waar al vele malen eerder Apple events werden gehouden. Ook zou een van de bronnen het gerucht dat de iPad productie vertraging zou hebben opgelopen als "simpel niet waar" hebben bestempelt. Aandelen van Apple zakte na aanleiding van dit gerucht ruim drie procent.