Mogelijk wordt volgende week de iPad 2 en iOS 4.3 aangekondigt. Ondanks dat er nog geen uitnodigingen voor het evenement zijn verzonden, meld MacNotes dan Apple volgende week een evenement over iOS 4.3 zou organiseren. Hier zou naast iOS 4.3 ook de iPad 2 worden getoond.

Momenteel is Apple bezig met de ontwikkeling van een tweede generatie iPad’s. Vorige week werd er al een prototype gespot bij lancering van The Daily en nu zou de lancering van de iPad 2 dichtbij zijn. Volgens de bron van MacNotes zou de iPad 2 over een Apple A5 dual core processor beschikken en zouden de luidsprekers groter zijn dan op de eerste generatie iPads. Door de snellere processor wordt er door MacNotes gespeculeerd dat de tablet ook over een Mini DisplayPort zal beschikken zoals wij deze van onder andere de MacBooks kennen.

De iPad mag in april haar eerste verjaardag vieren en werd wereldwijd al 14,8 miljoen keer verkocht. Analisten verwachten dat dit in 2011 nog verdubbelt. Naast speculaties over de iPad, begint de geruchtenstroom rond de iPhone 5 ook op gang te komen. De lancering daarvan zou echter nog wel een tijdje duren. Wij wachten in ieder geval met spanning af!