2min

De geruchten rond de iPad 2 worden met de week heftiger, we kunnen er bijna dagelijks over schrijven. Vorige week schreven we nog dat de iPad 2 deze week onthuld zou worden, nu komen de berichten binnen dat de opvolger van de iPad pas in maart zal worden onthuld.

Vorige week melden Macnotes dat de iPad 2 deze week zou worden aangekondigd, nu weten AppleInsider en MacoTakara echter te melden dat deze pas wordt geïntroduceerd op een kleiner evenement in maart. Ook zou een iPad 2 prototype vorige week zijn gespot bij de lancering van The Daily.

Ook doken er dit weekend ineens geruchten op dat er ook een 7 inch iPad op komst zou zijn. Steve Jobs liet eerder nog weten niets te zien in een 7 inch variant maar gezien het succes van de Galaxy Tab zou hij natuurlijk van mening kunnen zijn verandert. Ook de aankomende Dell Streak en Blackberry Playbook zijn 7 inch.

Logisch gezien zou de iPad 2 best in maart kunnen worden aankondigt, de Amerikanen kunnen deze dan in april in de winkel verwachten net als vorig jaar. Er zit dan precies een window tussen van 1 jaar net als bij de iPhone.

In elk geval lijkt de populariteit van Apple producten en de welwillendheid van de massa om ze kopen groter dan ooit. Veel critici dachten vorige jaar al dat Apple zijn piek bereikt had, zeker toen de antenne-gate boven kwam drijven. Maar als we zien hoeveel geruchten er over Apple zijn en hoeveel er over geschreven wordt dan is het plafond nog lang niet bereikt. Apple producten zijn momenteel gewoon hot en iedereen wilt ze hebben.