min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Corsair biedt een USB 3.0 upgrade aan voor behuizingen uit de Obsidian-serie. De eigenaren van een Obsidian 700D of een Obsidian 800D kunnen tegen betaling een module verkrijgen die de behuizing uitrust met USB 3.0.

De module van Corsair vervangt het al reeds gevestigde paneel met aansluitingen. Hetzelfde geldt voor de bekabeling richting het moederbord.

Ruben Mookerjee, Vice President en General Manager for Components bij Corsair, laat het volgende weten over de situatie: "Onze Obsidian-serie behuizingen zijn ontworpen en gebaseerd om op lange termijn mee te gaan. Onze klanten zijn bovendien toonaangevend als het aankomt op technologie en de adoptie van USB 3.0. We zijn blij om te mogen verkondigen dat we een upgrade kit aan bieden die USB 3.0-poorten toevoegen aan de behuizingen uit de Obsidian-serie. "

Aangezien het huidige paneel wordt vervangen beschikt de module naast twee USB 3.0-poorten ook over twee USB 2.0-poorten, één FireWire-aansluiting en twee audio aansluitingen. Corsair biedt de upgrade kit zelf aan voor 14,99 dollar.