Op het verkeerde tijdstip gewekt worden door je iPhone. Dat gebeurde opnieuw een groot deel van de iPhone gebruikers deze ochtend. Door een fout in de wekkerfunctie ging de telefoon vanmorgen in sommige gevallen een uur eerder af.

Opnieuw zijn er dus problemen met de alarmfunctie van de iPhone ondanks dat Apple claimde het probleem te hebben opgelost. Eerder deden deze problemen zich ook al voor met de overgang naar de wintertijd en de jaarwisseling. Nu ging de smartphone opnieuw de fout in met de zomertijd die het afgelopen weekend in ging.

De mogelijkheid bestaat dat de iPhone wel automatisch de tijd van de klok aanpast maar de instellingen van de wekker niet mee zou nemen. Met die reden stroomde bijvoorbeeld Twitter vanmorgen vol met tweets over het iPhone alarm. Toch is een groot deel van de bezoekers niet heel boos om de problemen. Deze keer zullen zij in ieder geval niet te laat op hun werk komen en hebben zij nog lekker een uurtje kunnen snoozen. Apple heeft nog niet gereageerd op de situatie rondom de nieuwe wekkerproblemen.