1 min

Tags in dit artikel

, , ,

De nieuwe handheld van Nintendo kampt met problemen. Sinds de release afgelopen vrijdag stromen er steeds meer berichten binnen van gebruikers met een "Black screen of death." Nintendo raadt aan om de laaste firmware te downloaden.

Dit wil echter niet zeggen dat de problemen dan ook zijn opgelost. Mochten deze storingen na het installeren van de laatste firmware zich nog steeds voordoen, kunnen gebruikers contact op nemen met de klantenservice van Nintendo. De storing doet zich op allerlei momenten voor en zou voorkomen in meerdere spellen. De storing zou zich onder andere voor doen bij Tom Clancy’s Ghost Recon: Shadow War 3D, Super Street Fighter IV: 3D, Lego Star Wars III: The Clone Wars en Super Monkey Ball 3D.

Het betekent niet dat de handheld direct voor reparatie terug moet naar Nintendo. In sommige gevallen is de storing ook op te lossen met een harde reset. Er zijn echter gebruikers die last blijven houden van het probleem en hebben hun 3DS inmiddels terug moeten sturen naar Nintendo. Op de site van Nintendo kan je informatie vinden over de 3DS en is ook het nummer van de klantenservice te vinden voor wanneer je last hebt van dit probleem.