2min Devices

Lenovo bezig met ontwikkeling van 23 inch tablet

Lenovo is bezig met de ontwikkeling van een tablet die maar liefst 23 inch groot is. Volgens de fabrikant is er grote vraag naar een draagbaar apparaat met meerdere doeleinden. De tablet zou echter niet bedoelt zijn voor mobiel gebruik.

Op de afgelopen editie van de Gadget Show Live sprak Cai, Senior specialist in Marketing, over het probleem wat er volgens hem bestaat rond meerdere schermen in een woning. Cai is ervan overtuigd dat de 23 inch tablet van Lenovo hiervoor de de oplossing zou zijn. De tablet zou volgens hem een elegante oplossing zijn voor het gebruik van een tablet in meerdere ruimtes. Daarnaast zou de tablet ook als All-in-One, tv en spelbord gebruikt kunnen worden.

Lenovo bezig met ontwikkeling van 23 inch tablet

De tablet zal worden gebaseerd op de huidige All-in-One lijn van de fabrikant. Wel zal de nieuwe tablet een serieuze gewichtsbesparing krijgen. Volgens Cai zijn de belangrijkste punten de acuu en het gewicht. Daarnaast is Cai zich ervan bewust dat de tablet niet de meest handzame tablet op de markt zal worden. De kracht zou zich echter bevinden in de brede toepassingsmogelijkheden. Zo zou de tablet als pc, televisie of spelbord gebruikt kunnen worden. Lenovo hoop de tablet dit jaar nog uit te brengen.

Bron:Techradar