Uit een bericht van Belcompany blijkt dat de Playbook vanaf 16 juni verkrijgbaar zal zijn in Nederland en dat de tablet evenveel zal gaan kosten als de iPad 2 van Apple. De prijzen van de Playbook zullen beginnen bij 479 euro.

De Playbook is inmiddels al ruim twee maanden verkrijgbaar in de Verenigde Staten en Canada. Vanaf 16 juni kunnen wij dus ook gaan genieten van de tablet van Research in Motion, het bedrijf achter BlackBerry. De lanceringsdatum was al eerder bekendgemaakt maar hier werden echter nog niet eerder prijzen bij vermeld. Vandaag maakte BelCompany haar prijzen bekend.

Het instapmodel van de Playbook zal over de toonbank gaan voor een prijs van 479 euro en dat is de versie met 16GB aan opslagruimte. Wanneer je liever meer opslagruimte tot je beschikking wilt is de 32GB versie verkrijgbaar voor 579 euro en de 64GB PlayBook kost 679 euro. Hiermee zijn de verkoopprijzen van de Playbook exact hetzelfde als de WiFi-versies van de iPad 2. De Playbook is momenteel alleen maar verkrijgbaar met WiFi. Een versie met 3G wordt later dit jaar verwacht.