1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

De korting die Blackberrymaker RIM geeft op zijn Playbook tablets neemt iets af. Gisteren werd al bekend dat alle modellen van de playbook een prijs van 299 dollar zullen krijgen in de Verenigde Staten. Vanaf 7 januari tot en met 7 februari zullen alle modellen in Nederland over de toonbank gaan voor 299 euro.

Sinds december wordt er al flink gestunt met de prijzen van de Playbook. Oorspronkelijk kost het 64GB-model 679 euro. In de webwinkel van Blackberry is deze nu al te bestellen voor 299 euro. De prijzen voor de de 16 GB en 32GB-modellen bedragen momenteel 199 en 249 euro. Dat betekent dat de korting vanaf zaterdag voor de 16GB en 32GB-modellen iets omlaag gaat. Na 7 februari zal de korting voor de tweede keer afnemen. Uit de gegevens van RIM blijkt dat er dan voor het 32-model 399 euro gevraagd wordt en voor het 64-model 499 euro.

RIM heeft zijn prijzen van de Playbooks flink verlaagt, waarschijnlijk om af te komen van de resterende voorraden. Tot op heden is dat nog niet gelukt en vallen de verkoopcijfers tegen. Een update voor de software op de tablets is tevens uitgesteld.