2min Devices

Alle bronnen: ‘iPhone 5 komt medio september’

De geruchten over de iPhone 5 zijn simpelweg niet meer te tellen maar zo af en toe proberen we het een en ander op een rijtje te zetten. Zo ook vandaag, volgens een hele lijst aan verschillende bronnen komt de iPhone 5 in september op de markt, waarbij de tweede week van september het meeste wordt genoemd.

Alle bronnen: ‘iPhone 5 komt medio september’De meest recente geruchten komen uit de China Times, deze krant meldt dat de iPhone 5 in de tweede week van september komt. Boy Genius Report meldde begin deze week dat de iPhone 5 in september op de markt, maar de aankondiging vanuit Apple zou al eind augustus komen. Ook Reuters en de Wall Street Journal wisten al eerder aan te geven dat de nieuwe iPhone in september zou komen, dit op basis van de bronnen die beide partijen hebben. Het lijkt er dus op dat alle geruchten en bronnen nu uitgaan van een introductie in september. Er is echter maar één bedrijf die het met zekerheid kan zeggen en dat is Apple zelf, die heeft echter op dit moment nog steeds niet te melden.

De geruchten over een iPhone 4S lijken in elk geval weer te zijn gaan liggen, iedereen gaat uit van een iPhone 5. Welke waarschijnlijk dezelfde chip als de iPad 2 zal krijgen, namelijk de A5. Verder verwacht men een betere camera en een iets groter scherm dan de iPhone 4.

Gisteren schreven over een onderzoek dat 35 procent van de Amerikanen voornemens is een iPhone 5 te kopen, op basis van die cijfers wordt de iPhone 5 een mega succes voor Apple. We konden echter ook melden dat er nieuwe hoesjes zijn uitgelekt voor een nieuwe iPhone. Uit het formaat en indeling van de hoesjes kon worden opgemaakt dat de nieuwe iPhone dunner zal zijn, een scherm krijgt van 4 inch. Over de nieuwe homeknop bestaat wat verwarring, of deze wordt groter of deze verdwijnt en wordt vervangen door een aanraakgevoelige knop met een wat groter oppervlak.

Bron:Macrumors