Iemand van AMD heeft weer een vertrouwelijke roadmap laten slingeren en deze is uiteraard online verschenen. Het gaat om een roadmap waarop voornamelijk de nieuwe CPU plannen voor 2011 en 2012 zijn te zien. Meest opmerkelijke processor op deze roadmap is een 10 core Piledriver CPU met AMD Turbo Core 3.0 en DDR3.

Deze nieuwe processor lijkt daarmee het nieuwe high-end model van AMD te worden. Ook gezien deze 10 core processor gebruik maakt van wederom een nieuwe socket. Recent introduceerde AMD de FM1 socket voor de nieuwe Llano processoren, deze 10 core processor maakt gebruik van de zogenaamde FM2 socket.

Hoe oud deze roadmap is en of deze nog actueel is blijft afwachten. Wel is duidelijk dat AMD voor 2012 grote plannen heeft. Wellicht wordt 2012 het jaar waarin AMD weer wat dichterbij Intel kan komen. Op de roadmap is verder ook te zien dat we kunnen rekenen op de volgende generatie videokaarten van AMD.

De grote vraag is uiteraard wat deze nieuwe high-end processor zal gaan kosten en of de software ontwikkelaars ook voldoende ondersteuning kunnen bieden voor een processor met maar liefst 10 cores.