1 min

Tags in dit artikel

, ,

Volgens de laatste geruchten is de nieuwe iPhone 5 vanaf 21 oktober te koop in de Verenigde Staten, maar geïnteresseerden hoeven niet tot die tijd te wachten met bestellen. Wie als eerste een iPhone 5 wil bestellen, kan vanaf vandaag terecht bij Deutsche Telekom.

Dat bevestigt Alexander von Schmettow, woordvoerder van de Duitse telecomprovider, vandaag tegenover Bloomberg. Door de inschrijving vanaf vandaag te openen hoopt Deutsche Telekom dat niet iedereen op hetzelfde moment de nieuwe iPhone gaat bestellen. De provider wil hiermee bottleneckproblemen voorkomen.

Deutsche Telekom zal coupons uitdelen aan consumenten die nadrukkelijk om de opvolger van de iPhone 4 vragen. De naam van het nieuwe toestel en technische specificaties zullen niet op deze coupons vermeld worden. Zo blijft het voor iedereen tot het laatste moment een verrassing wat de laatste technische hoogstandjes van de nieuwe iPhone zullen zijn.

Volgens de laatste geruchten zal de nieuwe iPhone vanaf 21 oktober te koop zijn de Amerikaanse webwinkel Best Buy. Degene die dit gerucht heeft verspreid, is iemand die toegang had tot de retailkalender van de webwinkel. Om aan te tonen dat zijn beweringen geen gebakken lucht zijn, maakte hij een foto van het scherm waarop de datum 21 oktober prominent vermeld stond. Tevens censureerde hij alle inloggegevens. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het dus een medewerker van Best Buy, of iemand die over de inloggegevens van een van de medewerkers beschikt.