1 min

Techzine zal vanavond wederom liveverslag doen van een Apple-evenement in de vorm van een liveblog, ditmaal staat de introductie van een nieuwe iPhone op het programma. Het evenement zal plaatsvinden op het hoofdkantoor van Apple in Cupertino en wordt door ons via een liveblog verslagen.

Vanavond zal Apple in elk geval één nieuwe iPhone gaan introduceren, de grote vraag is of dit een iPhone 4S gaat worden of een iPhone 5. Al gaan er inmiddels ook voldoende geruchten op dat er twee nieuwe iPhones op de markt komen. Apple zou mogelijk met een goedkoper model een breder publiek willen aanspreken en daarnaast de huidige iPhone bezitters ook willen blijven bedienen.

Vooralsnog heeft Apple niets bevestigt en moeten we het doen met geruchten en uitgelekte informatie waarvan niets zeker is of bevestigt kan worden. Schrijf je in voor onze liveblog en lees vanavond vanaf 19:00 live mee. Apple biedt helaas geen live videostream aan dus meekijken is onmogelijk.

Mocht je vragen hebben tijdens de liveblog dan is het mogelijk die aan ons te stellen, we zullen dan ons best doen om deze te beantwoorden.