1 min

Het is definitief: Apple heeft de uitnodigingen de deur uit gedaan voor het Apple-event op 4 oktober. Diverse Amerikaanse media ontvingen vandaag een uitnodiging van Apple of ze op 4 oktober willen verschijnen op het hoofdkantoor in Cupertino om 10:00 uur ’s morgens. Het onderwerp van de uitnodiging is duidelijk: "Let’s talk iPhone".

Aan de andere kant is er eigenlijk nog helemaal niets duidelijk. Het enige wat we weten is dat er op 4 oktober een presentatie plaatsvindt, waar Apple vrijwel zeker een nieuwe iPhone zal presenteren. Of gaat het twee nieuwe iPhones presenteren? Een iPhone 5 en een iPhone 4S? Of komt er toch maar één nieuwe iPhone? En als er maar één komt, is dit dan een flinke upgrade, een iPhone 5, of een kleine verbetering van de huidige iPhone 4 onder de naam iPhone 4S?

Kort samengevat eigenlijk weten we nog helemaal niets, we kunnen alleen maar speculeren. Het enige wat op dit moment vaststaat is dat er een presentatie plaatsvindt over de iPhone op 4 oktober. Hoeveel toestellen en met welke specificaties weten we waarschijnlijk pas op 4 oktober. Ook ligt het in de lijn der verwachting dat behalve een nieuwe iPhone er ook een lanceerdatum voor iOS 5 bekend wordt.