1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Speciaal voor de mensen die wat meer te besteden hebben heeft Computer Choppers een nieuwe redesign van de Macbook Pro toegevoegd aan hun assortiment. Ze hebben de behuizing van de Macbook Pro volledig gepimpt met goud en diamanten. Heb je dus iets meer te besteden en ben je dol op goud dan is dit misschien je ideale volgende laptop!

De laptop is volledig voorzien van 24 karaats goud. Waar je normaal de unibody van Apple ziet in de grijs/zilver kleur is dit nu volledig van goud. Het goud is overigens niet volledig glad maar ook nog van een mooi motiefje voorzien zoals duidelijk is te zien op de foto’s. Alleen het Apple logo op de deksel is niet van goud. Hiervoor hebben de mannen van Computer Choppers 5 karaats diamanten gebruikt.

Prijzen van deze Macbook Pro zijn niet bekend, wel is deze te krijgen in een 13 inch, 15 inch en 17 inch formaat. Computer Choppers verstrekt de prijs alleen aan geïnteresseerde partijen. Het bedrijf wil niet bekend staan als het bedrijf met de duurste laptop ter wereld of iets in die geest. Al is de kans natuurlijk groot dat ze dit wel zijn. Oordeel zelf of je het al dan niet mooi vindt.