Met de release van Call of Duty: Modern Warfare 3 in het vooruitzicht brengt fabrikant Logitech een muis en toetsenbord geheel in stijl uit. Het gaat hierbij om de G9X-muis en het G105-toetsenbord.

G9X muis
De G9X Modern Warfare 3-editie is gebaseerd op de al bekende G9-muis van Logitech. Deze muis kent een sensor met een resolutie van 200 tot 5700 DPI en kent enkele programmeerbare knoppen. De muis is voorzien van LEDs waarvan je zelf de kleur kan kiezen.

Het Modern Warfare 3-logo prijkt op de plaats waar de handpalm normaal plaatsvindt. Het gewicht van de muis is geheel in gewicht verstelbaar dankzij de 28 gram aan meegeleverde gewichtjes.

De muis krijgt een adviesprijs van $99.99 mee en komt nog in november beschikbaar.

G105 toetsenbord
Het G105-toetsenbord lijkt al redelijk een gekortwiekte Logitech G110. Zo zijn er minder macro-toetsen aanwezig en ook mist het toetsenbord veel multimedia-toetsen. Dit toetsenbord heeft een groene toetsenverlichting voor de nachtelijk sessies. De WASD-toetsen zijn in het grijs uitgevoerd, in plaats van het zwart van de andere toetsen. Zo zijn deze gemakkelijk herkenbaar.

Het G105 MW3-toetsenbord heeft een adviesprijs van $79.99 en komt tevens nog in november beschikbaar.