1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Nokia heeft gisteren een limited edition van de recent gelanceerde Lumia 800 gepresenteerd aan het publiek: de Lumia 800 Dark Knight Rises. Dit ter gelegenheid van het uitkomen van deze nieuwe film volgend jaar juli.

In tegenstelling tot de traditionele Lumia 800 is deze limited edition alleen in het zwart verkrijgbaar. Een uitermate passende kleur aangezien Batman altijd in het holst van de nacht tegen schurken en andere criminele elementen van Gotham City vecht. Op de achterzijde is het Batman logo aangebracht.

De kenmerkende blauwe doos van de Lumia 800 is vervangen door een zwarte verpakking. Deze is eveneens voorzien van het Batman logo. Tevens staat er een nummer op de zijkant van de verpakking. Dit nummer geeft aan welk exemplaar je gekocht hebt. Er zullen slechts 40 toestellen van dit model geproduceerd worden. Vandaar de toevoeging van de term ‘limited edition’.

Als je het toestel opstart zie je op de achtergrond een afbeelding van Batman verschijnen. Vanwege de kenmerkende tile-achtergrond van het besturingssysteem Windows Phone 7 kun je er helaas niet lang van genieten.