1 min

Tags in dit artikel

, , ,

We kunnen er waarschijnlijk van uitgaan dat de Lumia 800 van fabrikant Nokia binnenkort verkrijgbaar zal zijn in verschillende kleuren. In een reclame werden namelijk nieuwe versies gespot.

Wanneer je momenteel een Lumia 800 wilt aanschaffen, heb je de keuze uit zwart, blauw en roze. Daarnaast zijn de kleuren wit en geel aangekondigd en zullen deze binnenkort beschikbaar worden gemaakt. Ook ziet het er naar uit dat we binnenkort ook groene en rode Lumia 800-toestellen kunnen verwachten. Deze kleuren worden getoond in een reclame voor een nieuwe headset van Nokia, de BH-220. In deze reclame wordt kort een afbeelding getoond met alle Lumia’s op een rij. Hier tussen zijn ook een groene en rode variant te vinden.

Tot op heden heeft Nokia de kleuren nog niet officieel bevestigd. Vooralsnog is het dus nog even afwachten of ons vermoeden ook werkelijkheid blijkt te zijn. Nokia zal er in ieder geval alles aan doen om de nieuwe lijn van het merk zo populair mogelijk te maken. De Lumia-telefoons blijken het sinds de lancering helemaal niet verkeerd te doen. Nokia lijkt weer wat stappen in de goede richting te zetten met zijn nieuwe modellen.