1 min

Samsung heeft bekend gemaakt dat de Ice Cream Sandwich-update voor de Galaxy Note later zal komen. Galaxy Note-eigenaren hoeven dus niet meer te hopen dat de update nog in maart zal worden uitgebracht, wanneer de update echter precies wordt uitgebracht maakte het Koreaanse bedrijf niet duidelijk, men houdt het op het tweede kwartaal van 2012.

Samsung maakte in december bekend dat de update voor de Galaxy Note in het eerste kwartaal moest komen, maar komt nu terug op deze opmerking. De update komt het komende kwartaal, maar de Galaxy Note-eigenaren mogen wel op wat extraatjes rekenen, wellicht als goedmakertje. Er wordt namelijk een ‘Premium Suite’ aan de ICS-software toegevoegd.

De Premium Suite zal bestaan uit enkele exclusieve applicaties die speciaal zijn ontwikkeld voor de S-Pen, de stylus waarmee de Note is uitgerust. De extra applicaties dragen de namen S Note, Shape Match, Formule Match en My Story. Daarnaast komt er een exclusief Angry Birds Space-level beschikbaar en wordt er gratis toegang geboden tot 30 Danger Zone-levels.

In de volgende video wordt uiteengezet wat de Premium Suite voor voordelen met zich meebrengt.